A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 603 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A Greenmark Bio Zabpehelyliszt változatosan felhasználható alapanyag. Sütéshez, főzéshez és ételek sűrítéséhez is kiváló. Rostban gazdag élelmiszer. Alkalmas mártások, levesek, főzelékek sűrítéséhez, valamint panírozáshoz. Felhasználható sütemények és péksütemények készítéséhez, valamint kenyérsütésre is kiváló alapanyag. Tápanyagtartalom (100 g-ban) Kalória (kJ / kcal)1695 kJ/ 402 kcalFehérje (g / 100g)13,8 gSzénhidrát/Cukor (g / 100g)67,9 g/ 0,6 gZsír/Telített zsír (g / 100g)7,2 g/ 1,4 gRost (g / 100g)5 gNátrium (mg / 100g)2 mg
Termék Greenmark bio zabpehelyliszt 500 g EAN kóddal rendelkezik 5999562481035.
A Greenmark Bio Zabpehelyliszt változatosan felhasználható alapanyag. Sütéshez, főzéshez és ételek sűrítéséhez is kiváló. Rostban gazdag élelmiszer. Alkalmas mártások, levesek, főzelékek sűrítéséhez, valamint panírozáshoz. Felhasználható sütemények és péksütemények
A Greenmark Bio Mazsola a szőlőszemek teljes vitamintartalmát őrzik. Finom kiegészítője a süteményeknek, müzliknek, de önmagában is egészséges csemege. A szőlő előnyös tulajdonságait szárított formában is megőrzi, azonban így magasabb a cukortartalma, amit a cukorbetegeknek
Greenmark bio quinoa tricolor 500gA bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz. A quinoát sokan nagyon magas fehérjetartalma miatt fogyasztják
Greenmark bio jázmin rizs fehér 500gTápanyagtartalom (100g-ban)Kalória (kJ / kcal) 1545 / 369Fehérje (g / 100g) 7,8 gSzénhidrát/Cukor (g / 100g) 74 gZsír/Telített zsír (g / 100g) 2,2 gRost (g / 100g) 2,2 g
Termék leírása: BIO GREENMARK BASMATI BARNA RIZS 500G Termék leírása: Bio basmati barna rizs Száraz,
GREENMARK BIO BULGUR: A bulgur - más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle
Greenmark bio lencse zöld 500gA neve ellenére inkább szürkés árnyalatú, íze pedig enyhén borsos. A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel
A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz
GreenMark Organic Bio Napraforgómag, hántolt A napraforgó mag átlagosan 47 százalék olajat tartalmaz, aminek 65 százaléka esszenciális olaj. Sok E vitamint tartalmaz, fehérje és igen magas ásványi anyag tartalma szintén értékes szervezetünk számára. Fontos szerepe lehet a szív-
Bio pattogatni való kukorica. Felhasználási javaslat: Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg pattogatni való kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3 perc és kész. Addig kell várnod, amíg a pattogás lassul, azaz, amíg eltelik 2 másodperc egy-egy
A zabpehely (nagylevelű) könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját, stabilizálja a vércukorszintet, így hosszú ideig teltségérzetet biztosít. Széles ásványi
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját, stabilizálja a vércukorszintet, így hosszú ideig teltségérzetet biztosít
A csicseriborsó élelmi rost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a székrekedés megelőzésére, kezelésére. Rendszeres fogyasztása esetén elérhetjük, hogy vér koleszterinszintünk csökkenjen, így csökkenhet a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulása is
A köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, savtúltengésnél. Legfontosabb lúgosító gabonánk. Gyulladáscsökkentő, szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az
A kerek szemű bio rizsből készíthetünk többek között piláfot, sushi-t, rizottót vagy paellát is. Magas tápértéke mellett könnyen emészthető. Betegség utáni lábadozásnál kiváló a szervezet feltáplálására. Segíti az anyagcserét valamint a gyomor-és bélproblémákra is
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért és fogakért, valamint közreműködnek a vas felszívódásában. A vas fokozza a betegségekkel
A barna rizs megnyugtatja és tisztítja az emésztőrendszert. Gyulladáscsökkentő hatással bír, rendszeresen fogyasztva csökkenti a magas vérnyomást. Édes ízű, gyomorerősítő táplálék. Ásványi anyagok: foszfor, kálium, vas, kalcium, magnézium, nátrium. Vitamin: B1, B2,B6
Felhasználási javaslat: Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottórizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön. Rizottó
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel szemben kevés B-vitamint tartalmaz. A lencse a kutatások szerint igen gazdag antioxidáns
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, fõként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel szemben kevés B-vitamint tartalmaz. A lencse a kutatások szerint igen gazdag antioxidáns
A fekete rizs magas antocianin tartalma miatt fekete, ez az antioxidáns felel a cékla, vagy a vöröskáposzta színéért is. Szénhidrátban szegény, rostban és olyan növényi anyagokban gazdag, amelyek felveszik a harcot a szívbetegség és a daganatok ellen
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására is használható. Szív-és érrendszeri betegségben szenvedőknek vérnyomáscsökkentő