Őrölt chili, elengedhetetlen fűszer a csípős ételek készítéséhez. Az Indiai és a kínai konyha kedvenc fűszere. Felhasználhatjuk saláták, húsok, tészták, pizzák, péksütemények, csokoládé valamint üdítő italok készítéséhez. Összetétele: chili 100 %
Feketebors őrölt. Alkalmazása: Csípős ízű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba. Összetétele: fekete bors 100 %
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész
Szárított,őrölt fűszer, édes-fűszeres aromájú, íze enyhén csípős, pikáns, édes és sós ételek és sütemények ízesítésére. Összetétele: gyömbér 100 %
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják. Összetétele:fekete bors 100 %
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják. Összetétele: fekete bors 100 %
A szegfűszeg egy kellemes illatú és erősen aromás ízű fűszer. Főként süteményekbe, de pikáns mártások, paradicsomos, boros ételek, páclevek ízesítésére is használhatjuk. Gyümölcslevesek, kompótok alapvető hozzávalója, savanyúság és befőtt eltevésénél is
A szerecsendió kellemesen aromás de erős fűszer, óvatosan kell használni. Hús és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok, halak, vadételek ízesítője. Használhatjuk még mézes süteményekhez is, de mérsékelten adagoljuk, mert csípőssé teheti
A bors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Összetétele: egész fekete bors, egész fehér bors, egész zöld bors, egész piros bors