Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm

Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm

Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 329 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm - termékleírás

8 mm-es füstkvarc ásvány gyöngyből, réz szerelékkel készült lógós fülbevaló. Letisztult ékszer, melyet önmagában is viselhetsz, de választhatsz a hozzá passzoló ásvány karkötők, medálok közül is. 

Amit a füstkvarcról érdemes tudnod:  Ez az első alkalom, amikor a füst a 'szemünkbe száll' és örülünk annak. A füstkvarc szürkés-füstös-barnás színét a környezetében lévő kövek enyhe radioaktív sugárzásából nyeri.  Lelki gyógyhatása: A füstkvarc úgy hat, mint egy álom, amely megmutatja nekünk azokat a bennünk lévő rejtett a dolgokat, amelyekről nem tudunk, vagy nem veszünk tudomást, amikor ébren vagyunk. Segít 'eljutni' azokra a helyekre önmagunkban, amelyeket kényelmetlennek érzünk és szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket a legszívesebben elkerülnénk. Ezzel együtt fontos segítője lehet életünk azon szakaszaiban, amikor újrakezdésre kerül sor. Talán a legfontosabb hatása, hogy tudjunk elfogadni mindent úgy, ahogy van, kétkedés és kétségbevonás nélkül, boldogan. Ezért érezzük magunkat olyan nyugodtnak és elfogadónak magunkkal és másokkal szemben, ha füstkvarcot viselünk.  Testi gyógyhatás:  Erősíti az idegeket, az izmokat, a kötőszöveti rendszert, hatásos ízületi bántalmak esetén is. Fokozza a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt. Hozzárendelt mágikus hatás: A füstkvarc az antik rómaiaknál a gyász köve volt, amely a fájdalom ellenére az új utak megtalálását is jelentette. Az arab népeknek a füstkvarcot a bizalom és barátság köveként tisztelték, amely fenyegető baj esetén elszíneződött. Csillagjegye: Bika, Mérleg Csakrája: Gyökércsakra

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány fülbevalók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fülbevaló -, a márka gyártja R.M.ékszer Ásvány fülbevalók, az eladó ajánlatában Rmekszer.hu.

Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm - termék paraméterei

Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm - ár és elérhetőség előzményei

Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm - egyéb érdekes termékek

Füstkvarc lógós réz drót fülbevaló 8mm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?