Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő #1466167

Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő #1466167

Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő #1466167

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 949 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő - termékleírás

Hódítsd meg a szerencsét és a bőséget a Zöld Fortuna karkötővel!  

Ez a káprázatos karkötő három ásványt ötvöz, amelyek mindegyike erős energetikai hatással bír a szerencse és a bőség vonzásában.  

A karkötőben rejlő varázslat:

  • Malachit: A 'szerencse köve', mely vonzza a szerencsét és a jólétet. Élénk zöld színe a növekedést és a megújulást szimbolizálja, segítve a céljaid elérésében.
  • Jáde: A 'bőség köve', mely vonzza a pénzt és a materiális javakat. Finom zöld színe a harmóniát és a békét sugározza, segítve a bőség áramlását az életedben.
  • Aventurin: A 'szerencse és lehetőség köve', mely nyitottá tesz a szerencsés alkalmakra. Zöld színe a reményt és a optimizmust szimbolizálja, segítve a céljaid megvalósításában.  

Tökéletes választás:

  • Akik vágynak a szerencsére és a bőségre.
  • Akik szeretnének sikeresebbek lenni az életben.
  • Akik új lehetőségeket keresnek.
  • Akik egyedi és gyönyörű ásvány karkötőt keresnek.  

Kényeztesd magad a Zöld Fortuna karkötő varázslatos energiájával, és nyisd meg magad a szerencse és a bőség áramlása előtt!

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő #1466167 termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő - termék paraméterei

Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Fortuna szerencse és bőséghozó ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?