Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa

Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa

Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 150 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa - termékleírás

Forgó fa sütemény állvány. Jelenleg ingyenes ajándékként adjuk: Torta alátét arany és ezüst (kétoldalas) kör - 35 cm Díszítsük, tálaljuk, díszítjük, megmutassuk és különösen élvezzük. Őszinte fából, tömör nyírből, készült forgó sütemény állvány. A deszkát ragasztják, így nem csavarodik össze. Felszerelt csapággyal az egyszerű forgás érdekében. A fából készült forgóállványnak köszönhetően könnyedén elkészítheti sütemények bevonását, krémek simítását és dekorálását. Szabványosabb formákat és sima mozdulatokat kap, amelyek díszítik a széfek táskáját vagy a csipke rajzokat. A fa alapja nagyon stabil, nagyobb süteményekhez alkalmas. Használhatja a forgó állványt desszertek és ujjlemezek felszolgálására, vagy rátehet fondü-csészét mártással, amelyhez mindenki igénye szerint fordulhat. Átmérő kb. 39 cm. A teljes magasság 3,5 cm. Mindegyik darab eredeti tömör fa.

Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa - termék paraméterei

AnyagFa
KategóriaÁllványok

Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa - ár és elérhetőség előzményei

Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa - egyéb érdekes termékek

Forgó sütemény állvány (tálalás, dekoráció) 39 cm + ingyenes ajándék - Maramisa - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?