Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 246 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ - termékleírás

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ Lágy és könnyű DRYFOR® anyagból készült, funkcionális termo ing. Kiválóan alkalmas hideg időjárási sportDovod széles skálájához. Szuper puha, bőrbarát belső oldala enyhíti a kellemetlen test szagDovodat. A fő funkció természetesen az, hogy eltávolítsa a bőr nedvességét, ahol a kifinomult szálak tökéletesen működnek együtt, és a bőre száraz marad, és a hideg verejték nem hűti le. Ez jelentősen növeli a test kényelmét, a tartósságot és a hőszabályozást. Ergonómiai kialakítása a maximális kényelem Venadekében, nem korlátozza a mozgást, és a lapos varratDovodnak köszönhetően kiküszöböli a bőr kényelmetlen súrlódását. A póló egész évben alkalmas alaptevékenységként minden tevékenységhez, télen jobb, ha még erősebb téli termo ingünk van. A hőszigetelés maximalizálása Venadekében egyszerre két termikus inget is használhat. ELSheNYÖK rugalmas A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységnél. Gyors szárítás Felszívja a felesleges nedvességet és eltávolítja az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és szárazon tartja, és kényelmessé teszi. ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS Anyag: 100% poliészter A sport- és a műszaki ruházat élettartamának fenntartása Venadekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban annak az anyagnak a típusától és tulajdonságaitól függ, amelyből a terméket gyártják. Hogyan vásárolhatja meg a vásárolt terméket, ITT találja meg. TECHNOLOGY DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elveszíti a daganatDovodat. A felületén található mikrohornyDovodnak köszönhetően a nedvesség hatékonyan kiUnikat az anyag külső oldalára, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes lesz. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az anyag számára a testhőmVenaséklet tökéletes szabályozását. Thermo » Hosszú ujjú pólók » Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ

Termék Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Nordblanc.

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
Kategóriapólók, Férfi pólók, Hosszú ujjú pólók
MárkaNordblanc

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ - ár és elérhetőség előzményei

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ - egyéb érdekes termékek

Férfi thermo póló Nordblanc Trift sárga NBBMM7083_BPZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?