Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 063 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ - termékleírás

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE, FURTHERM® üreges szálakkal töltve. A téli mellény remekül illeszkedik, és könnyű anyagból készült. A légáteresztő FURTHERM® hőszigetelésnek köszönhetően melegen tartja a testet és biztosítja a szükséges hőkomfortot. A mellénynek van egy praktikus belső zsebe. A mellényt különösen a mindennapi viselet vagy az őszi és téli szabadidős tevékenységek során fogja értékelni. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. KIS SÚLY A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. FELSZERELÉS belső mellzseb FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Felső anyag 100% nylon Töltőanyag 100% poliészter Bélés 100% poliészter Kabátok » Mellények » Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ

Termék Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ termékcsoporthoz tartozik Férfi mellények, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaMellények, Férfi mellények
MárkaNordblanc

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ - ár és elérhetőség előzményei

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ - egyéb érdekes termékek

Férfi téli mellény NORDBLANC SOULMATE khaki NBWJM7707_MCZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?