Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 682 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU - termékleírás

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU Férfi vízálló téli mellény NORDBLANC DUAL, FURTHERM® üreges szálakkal töltve. A téli mellény remekül illeszkedik, és könnyű anyagból készült. A légáteresztő FURTHERM® hőszigetelésnek köszönhetően melegen tartja a testet és biztosítja a szükséges hőkomfortot. A TERATEX® 10000 membránnal kiváló vízállóságot biztosít. Különösen a mindennapi viselet vagy az őszi és téli szabadidős tevékenységek során fogja értékelni. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. FELSZERELÉS belső mellzseb TERATEX® 10000 MAG A NORDBLANC funkcionális anyagból készült felületkezelések felső kategóriájának közepes változata. Vízálló anyag, amely taszítja a vizet a szövet felületéről, miközben biztosítja a szükséges vízszigetelést, légáteresztő képességet és kiküszöböli a széllökések behatolását. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas normál sporttevékenységekhez és mindennapi használatra. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Felső anyag 100% poliészter - TERATEX® 10000, vízoszlop 10 000 mm, légáteresztő képesség 8 000 g Töltőanyag 100% poliészter Bélés 100% poliészter Kabátok » Mellények » Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU

Termék Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU termékcsoporthoz tartozik Férfi mellények, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaMellények, Borda, Férfi mellények
MárkaNordblanc

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU - ár és elérhetőség előzményei

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU - egyéb érdekes termékek

Férfi téli mellény NORDBLANC DUAL bordó NBWJM7711_PLU - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?