Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 968 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz - termékleírás

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz A szigetelő réteg fontos, ha hidegebb időben sportolni indulsz. A Kilpi NAI-M szigetelt mellényt közepes - szigetelő rétegként ajánljuk túrázáshoz, síeléshez, freeride vagy szabadidős tevékenységekhez. Meleg szintetikus töltelékkel rendelkezik, és súlya mindössze 250 g. M. Elfelejteti, hogy a NAI-M-et viseled. Mellény előnyei Kilpi NAI-M: a szigetelési tulajdonságok és a minimális súly kiváló kombinációja a ragasztott kamrák megkönnyítik a konstrukciót és modern designt adnak magas gallér a nyak védelmére két cipzáras zseb húzózsinór alsó szegély   A termék jellemzői Szín: türkizkék Töltőanyag: Szintetikus Nemek: Sport: sífutás, városi dombok, síelés, turizmus és utazás Specifikáció: SIBERIUM DWR WB Szövetfelület: vízlepergető Vágás: normál Varratok: ragasztott kamrák Zsebek: 2 főzseb Cipzárak: nylon Gallér: magas gallér Alsó szegély: Gumiszalaggal állítható Egyéb: csomagolózsák 100% NYLON, 100% POLIÉSZTER Kabátok » Mellények » Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz

Termék Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz termékcsoporthoz tartozik Férfi mellények, a márkához tartozik Kilpi.

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaMellények, Férfi mellények
MárkaKilpi

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz - egyéb érdekes termékek

Férfi szigetelés mellény Kilpi NAI-M türkiz - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?