Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs - termékleírás

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs A Vetta egy férfi sportos, levehető ujjú széldzseki, amely szélálló, légáteresztő és szorosan szőtt Windbreaker WR anyagból készült. A kabát levehető ujjakkal rendelkezik, így pillanatok alatt praktikus mellényt varázsolhat belőle. A kabát laza szabású, elöl teljes cipzárral és két oldalsó cipzáras zsebbel rendelkezik. Hátul egy közepes méretű cipzáras zsebbel rendelkezik, amely fényvisszaverő csíkokkal van bélelve. A kabát ebbe a zsebbe csomagolható, és a kerékpáros mez hátsó zsebében, a nyeregtáskában vagy a kerékpárvázra szíjazva szállítható. A kabát hátsó része hosszúkás, és az oldalán belső húzózárak találhatók. A kabáthoz tartozik egy nem levehető, húzózsinórral ellátott kapucni, amely könnyen gallérrá alakítható. Az ujjak gumimandzsettával vannak ellátva, és a kabáton számos fényvisszaverő elem található. Nemcsak kerékpáron, hanem szabadtéri tevékenységek - gyaloglás, futás vagy túrázás - során is használhatja, rossz idő esetén tartalék rétegként. PARAMÉTEREK szélálló vízálló légáteresztő képesség karcsú szabás könnyedség rugalmasság ANYAG YKK Széldzseki WR MŰSZAKI LEÍRÁS fényvisszaverő elemek cipzáras zseb a hátulján az alsó él letöltése levehető ujjak hosszú fő cipzár két oldalsó cipzáras zseb a csuklya gallérrá történő összehajtásának lehetősége szabad vágás kabát csomagolótáska   Kabátok » Sport kabátok » Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs

Termék Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Silvini.

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok
MárkaSilvini

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs - egyéb érdekes termékek

Férfi szélálló kabát Silvini Vetta MJ1612 narancs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?