Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 39 667 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke - termékleírás

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke Férfi outdoor dzseki Kilpi LEXAY-M az aktív sportolók, hegymászók vagy a síelés szerelmesei fogják szeretni a funkcionalitás és a minőségi kivitelezés miatt. A SIBERIUM membrán anyag ragasztott varrásokkal, magas vízállósággal és légáteresztő képességgel véd a szél, a hideg és az eső ellen. Két cipzáras zseb YKK vízálló cipzárral könnyen hozzáférhető még az ülésben vagy a hátizsák hordozásakor is. Az ujján egy síbérlet zseb található. A hónaljban található hosszú szellőzőcipzárak maximalizálják a szellőzést és ezáltal a hőkomfortot. A tágas kapucni hárompontos húzózsinórral és rögzített napellenzővel véd a szél ellen, és könnyen felcsatolható a sisakra. Alsó szegély húzózsinórral és ujjak tépőzárral. A formázott részekkel ellátott laza szabásnak köszönhetően a kabát jól alkalmazkodik, és nem korlátozza a mozgást. Kilpi A LEXAY-M két színben kapható. Javasoljuk, hogy a membrán ruhadarab funkcionalitásának és tartósságának megőrzése érdekében tartsa be az ápolási címkén található mosási és ápolási utasításokat. A termék jellemzői 100% POLYESTER Sport: síelés, turizmus és utazás Specifikáció: SIBERIUM 20 000 3L Szövet: szövet: 3 réteg Vágás: normál Varratok: szimpla, szalagozott, láthatatlan Kapucni: Fix, megerősített csúcs, állítható Zsebek: 2 főzseb: 1 ujjzseb, 2 főzseb Cipzárak: nylon, vízálló Gallér: magas gallér Mandzsetták: Tépőzárral állítható ujj szegély Vízoszlop: 20000 Lélegzőképesség: 10000 Alsó szegély: Gumiszalaggal állítható Szellőző cipzárak: igen Kabátok » Softshell kabátok » Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke

Termék Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Kilpi.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi dzsekik, a márkához tartozik Kilpi.

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaKilpi

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke - egyéb érdekes termékek

Férfi szabadtéri dzseki Kilpi LEXAY-M sötétszürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?