Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 603 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete - termékleírás

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete Ne hagyja, hogy a változékony időjárás meglepje, és élvezze a kerékpározást fagypont alatti hőmérsékleten is. Kilpi A NERETO-M az a férfi softshell dzseki, amellyel nincs vége a kerékpáros szezonnak. Meleg softshell anyagból készült, és belül egy bevarrt, strukturált gyapjúmellényt tartalmaz, amely extra szigetelést biztosít, és segít elvezetni a nedvességet a testtől. Ez lehetővé teszi, hogy rossz időjárás esetén is magas fizikai teljesítményt nyújtson. A Kilpi NERETO-M kabát a kerékpárosok és motorosok számára fontos egyéb jellemzőkkel is rendelkezik: meghosszabbított hátrész szilikon szegéllyel, két tágas zseb mikroszellőző lyukakkal a háton és rejtett szellőző cipzárakkal az elején. A Kilpi NERETO-M kerékpáros kabát előnyei: kifejezetten a kerékpárhoz tervezték, és meleg, puha héjú anyagból készült belül bevarrt strukturált gyapjú mellény láthatatlan szellőző cipzárak az elején elasztikus és széles ujjak szegélye a meghosszabbított hátsó rész szilikonnyomású szegéllyel van ellátva magas gallér védi az állat és a nyakat két tágas zseb mikro szellőzőnyílásokkal a hátoldalon ragasztott varratok lézervágott perforált fényvisszaverő csíkok A termék jellemzői Szín: Fekete Nemek: Sport: Specifikáció: SIBERIUM SRC WB Szövetfelület: meleg, szélálló Szövet: szövet: 4 irányú sztreccs Vágás: Zsebek: Zsebek: 3 hátsó zseb Zippy. Műanyag Gallér: magas gallér Bélés: csiszolt belső oldalú anyagból készült Mandzsetták: neoprén Vízoszlop: 5000 Lélegzőképesség: 8000 Alsó szegély: rugalmas, csúszásmentes szilikon kezeléssel Egyéb: fényvisszaverő elemek Szellőző cipzárak: igen Anyagösszetevők 88% POLYESTER; 12% ELASTANE, 95% POLYESTER; 5% ELASTANE Kabátok » Softshell kabátok » Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi kabátok a márkától Kilpi.

Termék Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete csoport termékei között található Férfi dzsekik, a márkához tartozik Kilpi.

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaKilpi

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi NERETO-M Fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?