Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 556 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete - termékleírás

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete Kilpi A MOVETO-M egy férfi, teljes cipzáras kerékpáros kabát, amely több anyagot kombinál a maximális funkcionalitás érdekében, ha hidegebb időben kerékpározik. Könnyen meghosszabbíthatja a szezont, és ízelítőt ad az üres ösvényekről és kerékpárutakról. Kilpi A MOVETO-M hőszigetelő rétegként szolgál, légáteresztő membrános softshell elülső részével, meleg power stretch a has, a hát és az ujjak területén, hogy segítsen a nedvességet a felszínre vinni, valamint ultrakönnyű hálós anyag a háton és az ujjakon, hogy javítsa a légáteresztést a magasabb intenzitású lovaglás során A Kilpi MOVETO-M kerékpáros dzseki előnyei a funkcionális anyagok kombinációja ellenállóvá teszi a hideggel és a széllel szemben a hálós anyag a háton és az ujjakon javítja a légáteresztést kontúros szabás, lapos varrások és meghosszabbított hátrész növeli a kényelmet az alsó szegély csúszásgátló szilikonnyomással van ellátva szoros illeszkedésű rugalmas mandzsetta az ujjakon magas gallér belső patenttal, cipzáras borítással zárva három tágas zseb és egy kis cipzáras zseb a hátoldalon megkülönböztető fényvisszaverő elemek A termék jellemzői Sport: futás, kerékpározás Specifikáció: SIBERIUM SRC WB Szövetfelület: meleg, szélálló Szövet: szövet: 4 irányú sztreccs Vágás: Zsebek: 3 hátsó zseb: 1 oldalzseb, 3 hátsó zseb Cipzárak: műanyag Gallér: magas gallér Mandzsetták: neoprén Alsó szegély: rugalmas, csúszásmentes szilikon kezeléssel Egyéb: fényvisszaverő elemek Szellőző cipzárak: nem Alkatrészek: 88% POLIÉSZTER; 12% ELASZTÁN Kabátok » Softshell kabátok » Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi kabátok a márkától Kilpi.

Termék Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete csoport termékei között található Férfi dzsekik, a márkához tartozik Kilpi.

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaKilpi

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi softshell dzseki bicikli Kilpi MOVETO-M Fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?