Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 42 222 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén - termékleírás

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén Férfi hőszigetelt síalpin mellény Polaro szélálló Quatroflex Windbreaker anyagból készült, PrimaLoft® Gold 60g szigeteléssel. Bár ez az egyik legmelegebb mellényünk, könnyű, lélegző és hátizsákba pakolható. A mellény szabása lazább, az elülső cipzárak magasabbra kerültek, hogy hátizsákkal is könnyen hozzáférhetőek legyenek. Természetesen vannak külső és belső övzsebek - kívül a mellkas felett zsebek, belül a mellény alján mély hálós zsebek. Polaro speciális fékrendszerrel ellátott, állítható, levehető kapucnival, biztonsági fényvisszaverő elemekkel, valamint a bélésen és a külső varrásokon díszes hegyi motívummal rendelkezik. ANYAG QuatroFLEX primaloft MŰSZAKI LEÍRÁS fényvisszaverő elemek kapucni húzózsinór az alsó él letöltése hosszú fő cipzár levehető kapucni anatómiailag formázott ujjak Kabátok » Mellények » Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén

Termék Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén termékcsoporthoz tartozik Férfi mellények, a márkához tartozik Silvini.

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
KategóriaMellények, Férfi mellények
MárkaSilvini

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén - ár és elérhetőség előzményei

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén - egyéb érdekes termékek

Férfi skialp mellény Silvini Polaro MJ2104 neon-szén - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?