Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 746 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék - termékleírás

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék Férfi lélegző Artico skialp kapucnis kapucnis pulóver, amely a kellemesen puha POWERtherm modál és hálós Mesh anyagot kombinálja, amely tökéletesen elvezeti az izzadságot. A pulóver szoros szabású, és a felhasznált anyagok rugalmasságának köszönhetően nagyon jól alkalmazkodik a testhez. Elöl két cipzáras zsebbel és fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, amelyek rossz látási viszonyok között is biztonságot nyújtanak. Az Artico alkalmas középső rétegként a síelők számára, és tökéletesen kombinálható a funkcionális alsónemű kollekció merinó alaprétegével. PARAMÉTEREK légáteresztő képesség karcsú szabás könnyedség rugalmasság   Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék

Termék Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék csoport termékei között található Férfi pulóverek, a márkához tartozik Silvini.

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek, Kardigánok
MárkaSilvini

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék - ár és elérhetőség előzményei

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék - egyéb érdekes termékek

Férfi pulóver Silvini Artico MJ2101 sötétkék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?