Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 794 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO - termékleírás

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO Férfi könnyű fleece kapucnis pulóver NORDBLANC MINERAL a TECNOPOLAR®-tól anyagból készült ideális védelmet nyújt a hideg időjárás ellen. Könnyű mikrofleece nagyon praktikus hőszigetelő második rétegként különböző kültéri ruhákhoz tevékenységekhez, de a városban vagy télen egy kabát alatti második rétegként is. Könnyű, TECNOPOLAR® anyagból készült NORDBLANC MINERAL fleece kapucnis pulóver. A speciálisan finom mikrocsiszolásnak köszönhetően az anyag nagyon kellemes a tapintású, nagyon könnyű, ugyanakkor tökéletesen szigeteli a hőt. Ez a pulóver dRYFOR® kezeléssel rendelkezik, amely segít elvezetni a nedvességet a testtől. Könnyűsúlyú A TECNOPOLAR® microfleece nagyon praktikus, alkalmas második rétegként a következőkre szabadidősportokhoz és szabadtéri tevékenységekhez, vagy télen egy kabát alá. Illeszkedik alkalmi viselethez és síeléshez, sífutáshoz és más téli sportokhoz egyaránt. Technológia: TECNOPOLAR® gyapjú Könnyű, meleg, szuperfinom szálcsiszolt anyag, csodálatos tapintású, kiváló hőszigetelést és szélvédelmet biztosít Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO

Termék Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO termékcsoporthoz tartozik Férfi pulóverek, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek, Kardigánok
MárkaNordblanc

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO - ár és elérhetőség előzményei

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO - egyéb érdekes termékek

Férfi powerflee pulóver Nordblanc Ásványi anyagok NBSFM7638_OPO - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?