Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 762 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED - termékleírás

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED Könnyű, egyrétegű, egyrétegű, sztreccsmintás kötött anyag, amely a Coolmax Fresh funkcionális poliészterszál, a mikro poliészterszál és az elasztán tökéletes kombinációját alkotja. A felhasznált mikro poliészter szál jelentősen javítja a tapintást. Az antibakteriális tulajdonságokat tovább fokozza a kiegészítő Silver Plus felületkezelés, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását és a szagok terjedését. A kötött szövet profilja és anyagösszetétele kiváló tulajdonságokat garantál, mint például a magas nedvességelvezető képesség, a nagyfokú rugalmasság, valamint az alakstabilitás és a szilárdság. A kötött anyag az UVA és UVB sugárzással szemben az 50-es indexű fényvédő szerek szintjén ellenáll. Tanúsított kötöttáru Ezüstionokkal dúsítva Kifinomult anatómiai szabás, amely nem korlátozza a mozgásszabadságot Magasan funkcionális műszaki első réteg Könnyű kötött, rugalmas és gyorsan száradó anyag Állandó szagmegelőző antibakteriális védelem Lapos varratok Számos színváltozat Szuper gyors nedvességelvezetés a bőrből Puha, könnyű és magas légáteresztő képesség Thermo » Rövid ujjú pólók » Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi pólók, a márkához tartozik Sensor, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED termékcsoporthoz tartozik Rövid ujjú pólók a márkától Sensor az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók
MárkaSensor
E-shopGamisport.hu

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED - ár és elérhetőség előzményei

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED - egyéb érdekes termékek

Férfi póló Sensor COOLMAX TECH MOUNTAINS LIMITED - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?