Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 524 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér - termékleírás

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér A Ghisallo férfi szigetelt kerékpáros dzseki a Softshell w-proof anyagot 20/30 membránnal kombinálja, amely -5 és -10°C közötti hőmérsékleten is melegen és szárazon tartja a testét (aktívan). Bár a kabát meleg és szélálló, nagyon légáteresztő is, és még a könnyebb esőtől is megvédi Önt. A kabát szabása keskeny, az ujjak anatómiailag formázottak, és a hosszú csontos cipzár szükség esetén egy kézzel is könnyen nyitható. A meghosszabbított hátsó rész egy klasszikus, gumiból készült végződéssel ellátott, hármas övvel rendelkezik. Az alsó gumiszegély belső szilikonnyomással rendelkezik, amelynek köszönhetően a kabát tökéletesen a helyén marad, és nem gördül fel. A vállakon és a háton fényvisszaverő felületű szövetbetétek vannak. További fényvisszaverő elemek találhatók az oldalán, az ujjakon és a hátsó zsebben. A Ghisallo kabát a Roman Kreuziger Kerékpáros Akadémiával együttműködve készült, hogy megfeleljen az országúti kerékpárosok igényes követelményeinek, és ideális a nagyon hideg időben történő kerékpározáshoz. Anyag: YKK POWERterm membrán 20 000 mm / 30 000 g/m2 Tulajdonságok: fényvisszaverő elemek csúszásgátló szilikoncsík hosszú fő cipzár szellőzés a hátoldalon 3 hátsó zseb légáteresztő anyagból készült hát Hosszított hátsó rész anatómiailag formázott ujjak Kerékpáros ruházat » Kerékpáros kabátok » Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér

Termék Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi dzsekik, a márkához tartozik Silvini.

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaSilvini

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér - ár és elérhetőség előzményei

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér - egyéb érdekes termékek

Férfi membrán dzseki Silvini Ghisallo MJ2129 fekete-fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?