Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 032 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék - termékleírás

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék A Kilpi SALETTA-M kerékpáros mez sokoldalúan használható, és gyorsan száradó tulajdonságai miatt a hegyi kerékpározás során az úton és az ösvényen is használható. A mez funkcionális képességeit az OPTI-DRYanyag biztosítja, de a tökéletes kényelem érdekében még a forró napokon is légáteresztő betéteket varrtunk a hónaljba. A hátoldalon egy tágas, osztott zseb és egy kis cipzáras zsebtalálható az oldalán a kisebb tárgyak számára. Mindez egy kivonatban all-over nyomtatás, amelytől barátaid szédülni fognak az út során. A férfi kerékpáros mez előnyei Kilpi SALETTA-M: oPTI-DRY anyag hűvös és gyorsan szárad alsó szegély szilikonnyomással a pilling megakadályozására a hónaljpárnák rendkívül légáteresztőek osztott tágas zseb a háton, amely lovaglás közben is hozzáférhető cipzáras zseb az értéktárgyak számára az oldalán fényvisszaverő elemek a háton, az ujjakon és az oldalakon Kerékpáros ruházat » Kerékpáros mezek » Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék

Termék Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék csoport termékei között található Kerékpáros mezek, a márka gyártja Kilpi.

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
FunkcionálisIGEN
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaMezek, kerékpározás, Kerékpáros mezek
MárkaKilpi

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpározás mez Kilpi SALETTA-M sötétkék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?