Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete - termékleírás

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete Férfi rendkívül könnyű kerékpáros dzseki A Montilio szélálló Windbreaker WR anyagból készült. A kabát rendkívül könnyű (58,9 g), és nagyon könnyen bepakolható egy kis táskába. Így minden alkalomra magával viheti. Keskeny kerékpáros szabással rendelkezik, hogy jól kombinálható legyen a szűk mezekkel. Elöl hosszú, csontos cipzárral rendelkezik, amely könnyű, egykezes rögzítést tesz lehetővé. A vékony anyagnak köszönhetően a kabát kissé átlátszó. A meghosszabbított hátsó rész alján egy elasztikus húzózsinór található, amely a hátat takarja, és az ujjak végei is hasonlóak. A kabáton fényvisszaverő elemek vannak elhelyezve a nagyobb biztonság érdekében. Specifikációk fényvisszaverő elemek szellőzés meghosszabbított hátsó rész meghosszabbított ujjak sportos szabás kabát csomagolótáska anatómiailag formázott ujjak minőségi csont cipzár Anyag YKK - bevált minőségű cipzárak, japán csúcstechnológia, garancia a megbízhatóságra Széldzseki WR szélálló, könnyű és szorosan szőtt anyagból készült Kerékpáros ruházat » Kerékpáros kabátok » Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete

Termék Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Silvini.

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi dzsekik, a márkához tartozik Silvini.

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, kerékpározás
MárkaSilvini

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpározás dzseki Silvini Montilio MJ1601 lime / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?