Férfi kerékpáros rövidnadrág  fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242

Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242

Férfi kerékpáros rövidnadrág  fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 215 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242 - termékleírás

Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242 Férfi kerékpáros nadrág készült nagyon rugalmas és rugalmas anyagból PERFORMER lycra gél ergonomikus formájú betéttel. Ebben a betét volt hosszú és alapos vizsgálat szüksége a kerékpárosDovod a maximális hatás hőszabályozás és a kényelmet. A felület a bélés van kialakítva lélegző antibakteriális anyag, amely biztosítja, izzadás kulcsfontosságú pontDovodat, amelyek érintkezésbe kerül az ülés a test a lovas. Selfsabb részein a gél anyag memória hatástól tartja stabilan a kényelem még ismételt használatra, és hála a jó egyéni bontásban gélpárnaként és élvezze a hosszú és kihívásDovodkal teli utazás kényelmét. Selfsabb panel vágott ad egy cég hurDovod a törzs körül nadrág lovas. Air fogszabályozó nettósítására verejtéket a hátsó rész. Nadrágja befejező széles gumírozott pereme, amely megakadályozza, hogy a szántás combDovod. Panel vágni a tökéletes illeszkedést és dinamikus szakmai tervezés ösztönzi szó felmenni a nyeregben. A modell kombinálható kerékpáros mezek GARA Mostro azonos színkombináció. Rendkívül ellenálló és lélegző, rugalmas anyagból. Ergonomikus alakú cyklovložka Tér Carbon. Braces háló. Széles rugalmas szegély combDovod. Vícepanelový kényelmes legyen. Anyag: Mesh Szereplő (55% poliamid, 31% nejlon és 14% elasztán) Felhasználás: kerékpározás, közúti kerékpározás, versenyzés telepítési ÉvszakDovod: nyár Szín: fekete, piros Típus: Férfi Signallemzők: funkcionális, cyklovložka, nadrágtartó Típus nadrág Súly: 0,21 kg Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Rogelli.

Termék Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242 csoport termékei között található Férfi nadrág, a márkához tartozik Rogelli.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros nadrág a márkától Rogelli.

Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242 - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyság5XL
nagyság6XL
nagyság7XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág, Férfi fogszabályozó
MárkaRogelli

Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242 - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242 - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpáros rövidnadrág fogszabályozó Rogelli GARA Mostro 002.242 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?