Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green - termékleírás

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green A fVenafi kerékpáros nadrágja rugalmas, nagyon könnyű és gyorsan száradó anyagból készül, kiváló légáteresztő képességgel. Különböző kompozíciókat használnak a nadrág különböző részein a maximális funkcionalitás Venadekében. A fő rész 82% poliamid és 18% elasztán. Az elasztán nagy mennyiségű használata az anyagban rugalmasvá teszi a nadrágot, és így tökéletesen illeszkedik a testhez. Javasoljuk, hogy nehezebb mVenaeteket Selectani, az anyag idővel kissé lazul. A láb alján található rugalmas csúszásgátló mandzsetta meggátolja a gördülést a pedálozás során. A nadrág alapja a Coolmax kerékpár, amely a nadrágjainak természetes része a lapos varratDovodnak köszönhetően. Alkalmasak MTB és közúti kerékpárDovod számára is. leírásDovod a ciklusos betét coolmax lapos varrás rugalmas és lélegző anyagból készült nadrágtartó szublimációs nyomtatás csúszásgátló mandzsetta anyag lightMESH - lightMESH nagyon könnyű, gyorsan száradó anyag, kiváló légáteresztő képesség COOLMAX - COOLMAX az Invista által kifejlesztett speciális négycsatornás poliészter szál. Vízlepergető, nem abszorbens és nagyon gyorsan eltávolítja a bőr nedvességét. A Coolmax szálak gyorsan száradnak, és nem hajlamosak a szagra és szagra évad Tavasszal, nyáron Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Silvini.

Termék Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green csoport termékei között található Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Team Top MP1406 black-green - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?