Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 39 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete - termékleírás

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete A Montoro egy férfi rövid ujjú városi ing könnyű vászon anyagból, amely légáteresztő és enyhén rugalmas. Az ing enyhén bővített szabású és hátul meghosszabbított. A jobb oldalon egy függőleges cipzáras zseb található. Az elején egy dekoratív filcapplikáció és kókuszdióhéj gombok találhatók. A hónaljperforációk tökéletes szellőzést biztosítanak. A mez dizájnját Prága térképe ihlette, graffiti elemekkel és a '0% kibocsátás, 100% érzelem' szlogennel. Stílusos kialakításának és kényelmes szabásának köszönhetően az ing alkalmas a munkába járáshoz, valamint egy találkozóra vagy baráti összejövetelre. Vannak védő fényvisszaverő elemek is. PARAMÉTEREK légáteresztő képesség karcsú szabás könnyedség rugalmasság ANYAG QuatroFLEX MŰSZAKI LEÍRÁS fényvisszaverő elemek csúszásgátló szilikoncsík cipzáras zseb két oldalsó zseb 2 hátsó zseb gumírozott merevítők   Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete

Termék Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Termék Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi ingek, a márkához tartozik Silvini.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Ingek, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág, Férfi ingek, Sálak, Rövid ujjú ingek, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Salio MP2214 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?