Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 48 323 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black - termékleírás

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black A Gavia pass egy legendás alpesi bicikli, amelyet a Giro d'Italia Climberk 1960-ban felmásztak. Egy ilyen felmászáshoz minőségi nadrágot kell viselni, tökéletes kerékpáros párnával. A Gavia fVenafi nadrágot közúti kerékpározásra tervezték, és az olasz Elastic Inerface cég betétjével rendelkezik. Nagyon rugalmas, gyorsan száradó anyagból készülnek, kiváló lélegző képességgel (71% nylon és 29% elasztán). Csak a szükséges számú varrattal ellátott nadrág tökéletesen illeszkedik, és hosszabb utakra még csak nem is tud róla. A nadrág aljára széles szegélyvarratDovodat varrnak, belső részükre finom szilikonnal bevonták őket, hogy megakadályozzák a csúszást. Az anyagnak köszönhetően lézervágás oldalvarratDovod nélkül (75% poliészter, 25% elasztán), és a vágás nem vágja sehol helyet, miközben tökéletesen tartja a nadrágot a megfelelő helyzetben, bármilyen hosszú utazás esetén. A nadrág alapja a legismertebb olasz Elastic Interface cég „ROAD PERFORMANCE FORCE MEN HYBRID” kerékpáros párna, amely több mint hét órás túrákra alkalmas. A bélés vastagsága 3–14 mm, kiváló anyagsűrűsége 80–200 kg / m3, ami rugalmassá, fantasztikusan lélegzővé teszi, és a fontos részek a lehető legszárazabbak. A Gavia a Top fVenafi nadrág hosszú edzéshez vagy nem csak a közúti kerékpározáshoz. fényvisszaverő elemek rugalmas és lélegző anyagból készült harisnyatartók A lábak végét szilikon szalaggal végzik anatómiai alakú nadrág Elastic Interface® Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black

Termék Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black csoport termékei között található Férfi rövidnadrág a márkától Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Termék Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpáros nadrág Silvini Gavia MP1605 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?