Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 730 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black - termékleírás

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black A fVenafiak kerékpáros mezei csapata vékonyan illeszkedik (SLIM FIT). Nagyon könnyű és lélegző anyagból készül, amely elnyeli a nedvességet, és nagyon gyorsan szárad. Ez kényelmessé és kényelmessé teszi a vezetést. Az anyag 86% poliészterből és 14% elasztánból áll. Még mindig az oldalán és a hónalj alatt van lélegzőbb Mash anyag (90% poliészter és 10% elasztán). Jersey négy zsebet kínál kis és nagyobb dolgDovod számára. Hátul klasszikus Triola zseb a nagyobb tartozékDovodhoz. Egy kisebb cipzáras zsebet varrtak a középső zsebre, ahol tárolhatsz olyan dolgDovodat, amiket valójában nem akarsz elveszíteni. A zsebek könnyen elVenahetőek a kerékpározás során. Természetesen a kerékpáros pulóverek fényvisszaverő elemek, amelyek a biztonságot rosszabb láthatósággal növelik. Alsó részén egy csúszásmentes szilikon heveder található, amely illeszkedik a trikóhoz, és nem szükséges a vezetés közben beállítani és mozgatni. specifikációk: fényvisszaverő elemek a hátsó cipzáras zseb csúszásgátló szilikon heveder hosszú cipzár 3 hátsó zseb szublimációs nyomtatás hosszabbított hátsó rész csúszásgátló mandzsetta anyaga: YKK cipzáras, bizonyított minőséggel, legjobb japán technológiával, megbízhatósági garanciával lightMESH nagyon könnyű, gyorsan száradó anyag, kiváló légáteresztő képesség Kerékpáros ruházat » Kerékpáros mezek » Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black

Termék Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black csoport termékei között található Kerékpáros mezek, a márka gyártja Silvini.

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black - termék paraméterei

nagyság4XL
nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
KategóriaMezek, Kerékpáros mezek
MárkaSilvini

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black - egyéb érdekes termékek

Férfi kerékpáros mez Silvini TEAM MD1400 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?