Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke  S

Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke S

Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke  S

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 58 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke S - termékleírás

Thermo anyag, puha, mikroszálas derékpánt, kulcshurok kulcs biztonságos tárolásához, formázott ágyékrész, fényvisszaverő logók, kompressziós tulajdonságok.. A Skins DNAmic Thermal fekete/szürke férfi hosszú thermo nadrág olyan thermo anyagból készül, amely melegen tart akár -20°C-ban is. A puha, mikroszálas derékpánt jó illeszkedést biztosít a kényelem és a stabilitás érdekében. A derékrészen kulcshurok található a kulcs biztonságos tárolásához. Formázott ágyékrésszel rendelkezik a maximális kényelemért. A bokákon fényvisszaverő logók találhatók a jobb láthatóság végett így gyenge fényviszonyok között is láthatóak maradhatunk. A Skins DNAmic Thermal férfi hosszú thermo nadrág kompressziós tulajdonságokkal rendelkezik fenéktől a bokáig, és mindennapos használatra készült. Melegen tart akár -20° C hőmérsékleten Puha, mikroszálas derékpánt-rögzítés a csípőrészen a kényelem és a stabilitás érdekében Biztonsági kulcsok tárolásához a derékpántra rögzített hurkos kulcshurok Fényvisszaverő logók a bokákon a gyenge fényviszonyokban való biztonsgos viseletre anyag: 83% Polyamide, 17% Elastane

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Skins, mérete az S, a színes változat fekete, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke S - termék paraméterei

SzínFekete
MéretFekete
KategóriaNadrág, Férfi nadrág, Kulcsok
MárkaSkins
MéretS
Színfekete
E-shopinsportline.hu

Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke S - ár és elérhetőség előzményei

Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke S - egyéb érdekes termékek

Férfi hosszú thermo nadrág Skins DNAmic Thermal fekete/szürke S - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?