Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 206 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke - termékleírás

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke Hideg időben minden szabadtéri tevékenységhez szükséged van egy funkcionális szigetelő rétegre. Tartsd távol a hideget, miközben megszabadulsz az izzadságtól az OPTI-STRECH anyagú férfi Kilpi ALANIS-M sportkapucnis pulóverrel, amely a két oldalán található eltérő textúrának köszönhetően feltűnő kéttónusú dizájnt hoz létre. Ezek rendkívül funkcionális szerkezetek - a strukturált mikrofleece-ből készült test, hátrész és ujjak megtartják a hőt és védelmet nyújtanak a külső hideg ellen, az anyag sima, rugalmas oldala pedig az ujjak és a hónalj területén segít elvezetni a nedvességet és a felületet. A pulóver előnyei Kilpi ALANIS-M: funkcionális OPTI-STRECH anyagból készült test, hát és ujjak strukturált mikrofleece anyagból rugalmas anyag az ujjakon és a hónaljban tágas kapucni magas gallérral három cipzáras zseb, köztük egy mellzseb a kisebb tárgyak számára meghosszabbított ujjú hüvelykujjas mandzsetta alsó szegély elasztikus húzózsinórral A termék jellemzői Spot: FUTÁS, SÍELÉS, SÍELÉS, TURIZMUS ÉS UTAZÁS Specifikáció: OPTI-STRETCH Szövetfelület: az anyag azon képessége, hogy gyorsan és egyenletesen elvezeti a nedvességet Szövet: szövet: 4 irányú sztreccs Vágás: normál Varratok: egyszerű Csuklya: Fix Zsebek: 2 főzseb: 1 mellzseb, 2 főzseb Cipzárak: nylon Gallér: magas gallér Bélés: csiszolt belső oldal texturált csatornákkal Mandzsetták: hüvelykujjlyukak Alsó szegély: Gumiszalaggal állítható 100% POLYESTER Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke

Termék Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke csoport termékei között található Férfi pulóverek, a márkához tartozik Kilpi.

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek, Kardigánok
MárkaKilpi

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke - ár és elérhetőség előzményei

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke - egyéb érdekes termékek

Férfi funkcionális pulóver Kilpi ALANIS-M sötétszürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?