Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 246 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ - termékleírás

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ Kényelmes, légáteresztő anyagból készült, így segít szárazon és kényelmesen tartani a testet.Funkcionális anyagból készült kerékpáros póló DRYFOR® gyorsszárító kezeléssel, amely az anyagon keresztül tökéletes nedvességelvezető tulajdonsággal rendelkezik. A nedvesség természetesen elpárolog a felületén, így növeli a fizikai kényelmet. A funkcionalitás és az elasztikus anyag kombinációja a maximális mozgásszabadságért. A pólót kifejezetten kerékpározáshoz tervezték. Előnyök: Gyorsan száradó Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Technológia: A rugalmas anyag lehetővé teszi a szabad mozgást és a maximális kényelmet: DRYFOR® Funkcionális szál, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. Thermo » Rövid ujjú pólók » Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ

Termék Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Rövid ujjú pólók a márkától Nordblanc.

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók, kerékpározás
MárkaNordblanc

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ - ár és elérhetőség előzményei

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ - egyéb érdekes termékek

Férfi funkcionális kerékpározás póló Nordblanc Magány Sárga NBSMF7429_BPZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?