Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva - termékleírás

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva A Fabriano egy férfi enduro rövidnadrág, amely könnyű és lélegző QuatroFLEX anyagból készült. A hátrész anatómiailag formázott és sztreccs panellel rendelkezik, hogy lovaglás közben maximális mozgásszabadságot biztosítson. A derékpánt rugalmas, szilikonos csúszásgátló nyomással ellátott, amelynek köszönhetően a nadrág a helyén marad lovaglás közben. A Fabriano cipzár helyett patenttal rendelkezik, a rögzítés pedig a deréknál lévő praktikus csattal van megoldva, amely a klasszikus gombot vagy szeget helyettesíti. Elöl két cipzáras zseb található, a combok belső oldalán pedig lézervágott perforáció található a jobb szellőzés érdekében. A védő fényvisszaverő elemek magától értetődőek. A rövidnadrághoz a belső bélések (Banari vagy Inner Pro) egyike is rendelhető, amelyet egyszerűen a belső hurkok segítségével rögzíthet. PARAMÉTEREK szélállóság vízálló légáteresztő képesség karcsú szabás könnyedség rugalmasság ANYAG YKK® cipzár MŰSZAKI LEÍRÁS fényvisszaverő elemek húzózsinór a derékban csúszásgátló szilikoncsík Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva

Termék Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva termékcsoporthoz tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Silvini.

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaRövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág
MárkaSilvini

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva - ár és elérhetőség előzményei

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva - egyéb érdekes termékek

Férfi enduro rövidnadrág Silvini Fabriano MP1805 oliva - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?