Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 323 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő - termékleírás

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő Az off-road lovagláshoz készült fVenafi mez az új enduro kollekció TOP-modellje , amelynek kidolgozásán aktívan együttműködtünk az egyik legjobb cseh motorosral - Michal PrDovodop-tal. A funkcionális mez rugalmas és könnyű anyagból készül, lélegző és tökéletesen elszívja az izzadságot. A mez szabad szabása úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a versenyzőt a mozgásban, és jól Venaezze magát benne, akár a pályákon, akár a kerékpáros parkban. A lesiklásban minden motoros feltétlenül Venatékelni fogja a mez meghosszabbított hátulját, ennek köszönhetően nem fognak visszanézni rá. A Cortino mez Styleos kialakítású, amelyben egyszerűen jól néz ki egy kerékpáron. A mez alkalmas XC, trail és enduro sportDovodhoz. A mez anyaga 93% poliészter, 7% elasztán. 'Főleg a Cortino mez megtervezését és szabását Enjoyem. Kényelmes, nem fojtja meg a nyakat és nem akadályoz meg a mozgásban. Amikor fel kell hajtanom az ujjaimat, akkor az az ösvény teljes hosszát eltartja. Az a tény, hogy jól néz ki, gyorsan szárad és nem büdös minden menet után, nagyszerű extra bónusz! ”Michal PrDovodop nagykövet Anyag lightMESH - lightMESHNagyon könnyű, gyorsan száradó anyag, kiváló légáteresztő képességgel Redohasznosított anyag - Redohasznosított anyag PET-palackDovod Redohasznosított anyaga. Évad tavaszi nyári ősz Sport cyclo Kerékpáros ruházat » Kerékpáros mezek » Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő

Termék Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros mezek, a márka gyártja Silvini.

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaMezek, Kerékpáros mezek
MárkaSilvini

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő - ár és elérhetőség előzményei

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő - egyéb érdekes termékek

Férfi Enduro jersey Silvini Cortino MD1802 felhő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?