Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete

Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete

Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 010 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete - termékleírás

A meleg férfi Puff fitness pulóver fekete színben tökéletes edzéshez, mindennapi viselethez a városban, vagy a barátokkal való időtöltéshez. Kényelmes anyagból készült, amely melegen tart. A pulóver állítható kapucnival és kenguru zsebbel rendelkezik az értéktárgyak tárolására vagy a kezek melegen tartására. Az ujjai és az alja passzés. A kapucnis pulóver Puff technológiával van nyomtatva, és a mellkasán egy nagy, stílusos Iron Aesthetics felirat található.

Termék Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi pulóverek, a márkához tartozik Iron Aesthetics, az eladó ajánlatában IronAesthetics.hu és személyre szabott férfi.

Ezt a terméket a csoportban találja Cipzár nélküli pulóverek, a márka gyártja Iron Aesthetics az e-shop kínálatában IronAesthetics.hu és alkalmas férfi.

Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete - termék paraméterei

Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi cipzár nélküli pulcsi Iron Aesthetics Puff, fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?