Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 74 754 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng - termékleírás

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng A La Sportiva bőr bDovodacsizma, amelyet tökéletes támaszt és stabilitást terveztek a hegyvidéki igényes emelkedők során, ugyanakkor meglepően kényelmes mindennapi viselethez. A kiváló tapadású és lábujjhegyes talpnak köszönhetően ideális a technikai terephez és a via ferratához. A Gore-Tex® Extended membrán gondoskodik a vízállóságról. Az STB Control System ™ révén a lábbeli torziós merevségű. A kopást és a kapálást a lábujj és a sarDovod körüli gumiszalag akadályozza meg. A Vibram® Mega-Grip talp optimális tapadást biztosít a különböző felületeken. Az ütközésfékrendszer® hatékonyan elnyeli az ütéseket, biztosítja az optimális tapadást és biztonságosan tartja a lejtős terepet. bőr bDovodacsizma igényes terepen vízálló kiváló stabilitás és lábtartás Ütésfékrendszer® 'Mászó' tipp merev torziós nagy kopásállóság szabadalmaztatott fűzőrendszer Paraméterek: Felső: Kombináció Középtalp: Injektált Eva hab Talp: Mega-Grip Vibram® Bélés: GORE-TEX® Extended Comfort Szigetelés: neuvedeno. Vízszigetelés: Igen Membrán: GORE-TEX® Cipőszélesség: Normální Fűzés: Klasszikus Súly / pár (g): 970 Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng

Termék Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja La sportiva.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik La sportiva.

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng - termék paraméterei

nagyság41
nagyság41,5
nagyság42
nagyság42,5
nagyság43
nagyság43,5
nagyság44
nagyság44,5
nagyság45
nagyság45,5
nagyság46
nagyság46,5
nagyság47
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaLa sportiva

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő La Sportiva TX4 Mid GTX szén / láng - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?