Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac

Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac

Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 240 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac - termékleírás

Kihajtható összecsukható esernyő, amely extrém időjárási körülmények között is ideális, gyönyörű, elegáns kivitelben.Az esernyő méretének köszönhetően praktikus, ami összecsukva 29 cm, így táskának is alkalmas, és mindenhova, aholcsak kell, mindig kéznél legyen egy minőségi esernyő. A Hit Ac összecsukható esernyőt alacsony súlya, optimális mérete,valamint egyszerű és kényelmes kezelése jellemzi. Az építés során felhasznált anyagok kombinációjának köszönhetően az esernyő fokozottan ellenáll a szeles időben…

Termék Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac csoport termékei között található esernyők -, színben fekete, boltban megtalálod Legyferfi.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Összecsukható esernyők -, színes változatban fekete, boltban megtalálod Legyferfi.hu.

Termék Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac termékcsoporthoz tartozik Összecsukható esernyők, színes változatban fekete, az eladó ajánlatában Legyferfi.hu.

Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac - termék paraméterei

Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac - ár és elérhetőség előzményei

Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac - egyéb érdekes termékek

Fekete univerzális automata esernyő Hit Ac - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?