Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló

Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló

Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló - termékleírás

Fehér jáde gyönggyel díszített lógós fülbevaló.

Amit a jádéről érdemes tudnod:

A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. Lelki gyógyhatása: Több örömmel és életkedvvel ajándékoz meg minket. Növeli a bennünk lévő szeretetet, a harmónia iránti igényünket. Testi gyógyhatás: Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is, mivel pozitív hatással bír a vese, húgyhólyag működésére is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében. Hozzárendelt mágikus hatás: Növeli használójának tudatosságát és hosszú, egészséges élettel ajándékozza meg. A kínaiak a jádét a legfőbb erények megtestesítőjének tartják: bölcsesség, bátorság, irgalmasság és szerénység szimbóluma. Csillagjegyei: Mérleg, Halak, Rák Csakrái: Szakráliscsakra, Napfonatcsakra, Szívcsakra

Nikkelmentes ékszer. Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer. Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Ezt a terméket a csoportban találja ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány fülbevalók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló termékcsoporthoz tartozik Fülbevaló -, a márka gyártja R.M.ékszer Ásvány fülbevalók, az eladó ajánlatában Rmekszer.hu.

Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló - termék paraméterei

Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló - ár és elérhetőség előzményei

Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló - egyéb érdekes termékek

Fehér jáde lógós ásvány fülbevaló - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?