Fából készült medencék 3x2 m

Fából készült medencék 3x2 m

Fából készült medencék 3x2 m

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 830 344 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fából készült medencék 3x2 m - termékleírás

A fából készült kerti medence remek ötlet a kertben való időtöltéshez, és vonzó módja a ház körüli tér feldobásának. A fából készült béléssel ellátott medence nagyon látványosan néz ki, a nyers vagy természetes fa olyan technológiai eljáráson megy keresztül, amely ellenállóvá teszi a külső tényezőkkel szemben, és nem deformálódik a használat során. Az impregnálásnak és a bevonatnak köszönhetően elérheti a kívánt színeket, és a kívánt stílusú bútorokat hozhat létre. A fából készült kerti medencét egyszerű skandináv dizájn és könnyű összeszerelhetőség jellemzi. A medence szerkezetének falai 44 mm vastagságú tömör fából (kemencében szárított) készülnek. A medence közepe polipropilénszálból készül, ezen kívül speciális megerősítések készülnek, amelyeknek köszönhetően a szerkezet védett a deformációval szemben. A medence homokszűrővel van felszerelve, amely tisztán tartja a vizet, valamint egy fűtőberendezéssel, amelynek köszönhetően a víz hőmérséklete elérheti a 27 fokot, ami kellemesebbé teszi az úszást. Ezenkívül a készlethez fa lépcsők is tartoznak. Az ár tartalmazza: Fenyőfa Polipropilén betét Létra Fa lépcső Méretek: Külső szélesség: 230 cm Belső szélesség: 190 cm Külső hossz: 330 cm Belső hossz: 290 cm Külső magasság: 110 cm Belső magasság: 100 cm Lemezvastagság: 44 mm Térfogat: kb. 5000 l Összeszerelve szállítva.  

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti házak, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Fából készült medencék 3x2 m - termék paraméterei

Fából készült medencék 3x2 m - ár és elérhetőség előzményei

Fából készült medencék 3x2 m - egyéb érdekes termékek

Fából készült medencék 3x2 m - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?