Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm

Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm

Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 420 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm - termékleírás

A falragaszok tökéletes díszei a gyerekszobának. Az eredeti minták és élénk színek varázslatos, játékos hangulatú hellyé varázsolják a gyerekszobát. Nincsenek határok az Ön, és különösen a gyermekei fantáziájának. Hagyja, hogy gyermeke ötletei valóra váljanak! Könnyű alkalmazás és kiváló minőségű nyomtatás!Pontosan így határozzuk meg matricáinkat. A matricák bármilyen sík felületre, falra, üvegre, bútorra vagy ajtóra felragaszthatók. Nem javasoljuk durva felületek választását, mivel a matrica alá levegő behatolhat. Ragasztáskor ne feledje, hogy a felületnek száraznak és zsírtalanítottnak kell lennie. A több elemet tartalmazó minták külön-külön is vághatók, ami lehetővé teszi saját kompozíció elkészítését! Matricáink jellemzői:gyermekbiztos tintákkal nyomtatva kiváló minőségű matt fóliáraöntapadó - ragasztóréteggelvízálló és könnyen tisztítható szivaccsal vagy ruhávalélénk és élénk színekaz alapvető mértékek kb. 100 cm x 75 cm

Termék Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm csoport termékei között található Fali matricák, az e-shopban megtalálod Bonu.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fali díszek az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm - termék paraméterei

Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm - ár és elérhetőség előzményei

Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm - egyéb érdekes termékek

Fali matricák víz alatti világ nyomattal, 100 cm x 75 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?