Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE

Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE

Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 730 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE - termékleírás

A falmatricák eredeti megoldást jelentenek a belső tér aprólékos finomhangolásához. Otthonának minden helyiségében használhatja őket, legyen az a hálószoba, a nappali, a gyerekszoba, de a konyha és az előszoba is. A matricákból számos lehetőség és dizájn áll rendelkezésre, különböző színekben, motívumokban és méretekben. Hozzon létre egyedi és eredeti otthont a könnyen felragasztható matricákkal. Vigyen egy kis könnyedséget és frissességet a nappaliba vagy a hálószobába eredeti motívumokkal ellátott falmatricákkal. A motívumok széles választékával nem okozhat gondot a megfelelő matrica kiválasztása, hogy olyan teret hozzon létre, ahol örömmel pihenhet. Ezek a matricák klasszikus és modern belső terekhez egyaránt alkalmasak. Specifikációk: Gyermekbiztos festékkel nyomtatva Nyomtatottkiváló minőségű matt fóliára Kontúrvágott Öntapadós - ragasztóréteggel rendelkeznek Nagyon jó élénk és élénk színek Az időjárás ellenálló Haragasztásnál ne feledje, hogy a felületnek simának és tisztának kell lennie.

Ezt a terméket a csoportban találja Fali matricák, az e-shopban megtalálod Bonu.hu.

Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE - termék paraméterei

Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE - ár és elérhetőség előzményei

Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE - egyéb érdekes termékek

Fali matrica IF YOU BELIEVE IN YOURSELF ANYTHYTH BE YOURSELF ANYTHING IS POSSIBLE - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?