Fali mohakép Az élet fája 50 cm

Fali mohakép Az élet fája 50 cm

Fali mohakép Az élet fája 50 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 42 250 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fali mohakép Az élet fája 50 cm - termékleírás

Az élet fája a természet egy darabját hozza az otthonába. Stabilizált mohából és fából készült, három különböző méretben kapható. Természetes anyagból, kézzel készül, ezért minden darab egyedi és előfordulhatnak minimális színbeli, valamint formai eltérések. A stabilizált moha 100%-ban természetes anyag, nem igényel karbantartást, antisztatikus és antiallergén. Élettartama 7-10 év.  Stabilizált moha termékek:Óvja a közvetlen napfénytőlNe helyezze közvetlen hőforrás föléKerülni kell, hogy direktben víz érjeAz ideális páratartalom 40-80%  Specifikációk:Szín: moha zuzmó - világoszöldAnyaga: festett rétegelt lemez, stabilizált moha, akasztó a felakasztáshozMéret: átmérő 50 cmKép felülete: pácolt rétegelt lemez, stabilizált moha, kampó akasztáshozFelakasztás módja: a dekoráció hátoldalán található kampóval 

Termék Fali mohakép Az élet fája 50 cm csoport termékei között található Otthoni dekorációk az e-shop kínálatában Bonu.hu.

Fali mohakép Az élet fája 50 cm - termék paraméterei

Fali mohakép Az élet fája 50 cm - ár és elérhetőség előzményei

Fali mohakép Az élet fája 50 cm - egyéb érdekes termékek

Fali mohakép Az élet fája 50 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?