FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 760 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet - termékleírás

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással: A puha, kellemes tapintású anyagból készült gumis Fabulo lepedő nagyfokú kényelmet biztosít. A gumírozott szélnek köszönhetően bármilyen masszázságyra felhelyezhető. A Fabulo gumis pamut lepedő arclyuk kivágással 100% pamutból készült. A gumírozott szélnek köszönhetően bármilyen masszázságyra felhelyezhető. Anyaga: 100% pamut Színe: bézs A lepedő mérete: 76 x 192 cm Mosógépben mosható. FABULO pamut fejtámla huzat: A Fabulo pamut fejtámla huzat védi a fejtámla kárpitozását. Univerzális méretének köszönhetően az összes fejtámlával ellátott masszázs asztalhoz passzol. A pamut huzat védi a fejtámla kárpitozását. Univerzális méretének köszönhetően az összes fejtámlával ellátott masszázs asztalhoz passzol. Anyaga puha, sima, nem gyűrődik.  Az erős, rugalmas anyag hosszú élettartamot garantál. Gumírozott szélének köszönhetően a fejtámla huzat egyszerűen felhelyezhető és levehető. A fejtámla huzat 100% pamutból készült. Mosógépben mosható 60 °C-on. Nem vasalható! A huzat megőrzi színét, puha és rugalmas marad többszöri mosás után is. A fejtámla huzat 4 db-os készletben kapható.

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet - termék paraméterei

KategóriaLepedő

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet - ár és elérhetőség előzményei

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet - egyéb érdekes termékek

FABULO gumis pamut lepedő arclyuk kivágással és pamut fejtámla huzat - készlet - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?