A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 200 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Tükörmáz, amely nem olvad, még mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 5% eperpürét tartalmaz. Óvatosan temperálja a cukormázat vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 °C-on. Öntse a desszert közepére, és kenje el, hogy sima, fényes felületet kapjon. A lecsepegtetett cukormázat kenje az oldalára, hogy szilárd bevonatot képezzen. A desszert cukormáza még fagyasztás után sem szilárdul meg. Szállított súly 500g. Hűvös, száraz helyen tárolja.
Tükörmáz, amely nem olvad, még mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 5% eperpürét tartalmaz. Óvatosan temperálja a cukormázat vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 °C-on. Öntse a desszert közepére, és kenje el, hogy sima, fényes felületet kapjon. A
Modern tükörmáz. Tükörmáz, amely nem olvad, még mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 5% eperpürét tartalmaz. A cukormázat vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 °C-on óvatosan szűrjük le. A lecsepegtetett cukormázat kenje az oldalára, hogy szilárd
Tükörmáz, amely nem olvad, még mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus % citromlevet tartalmaz. A szállított súly 500g. Hűvös, száraz helyen tárolja
Tükörmáz, amely nem olvad, még mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 5% eperpürét tartalmaz. Szállított súly: 500g Hűvös, száraz helyen tárolja
Olasz minőségű, 57 százalékos kakaótartalmú étcsokoládé korongokban, 0,5 kg-os kiszerelésben. Professzionális étcsokoládé 57% kakaótartalommal. | Egy másik étcsokoládé, ezúttal 57%-os kakaótartalommal. Az olasz Unigra cég terméke garantálja a minőséget megfizethető áron
Újabb finomsággal szolgálunk - ezúttal igazi csokoládéval egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket készít pralinék és csokoládéfigurák gyártásához. Ez az étcsokoládé 500 g-os
Paleo kávés krémmel töltött étcsokoládé desszert szaloncukor édesítőszerekkel, eritrittel és sztíviával Összetevők: étcsokoládé 50% (kakaómassza, édesítőszer: eritrit(14%), kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, édesítőszer:szteviol glukozidok(0,02%)), kávés
Tükörmáz, amely nem olvad, még mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 5% eperpürét tartalmaz. Óvatosan temperálja a cukormázat vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 °C-on. Öntse a desszert közepére, és kenje el, hogy sima, fényes felületet kapjon. A
Sötét mini belga csokoládé fürtök, legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalommal. A legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalmú belga étcsokoládéból készült mini csokoládéfodrokat sütemények, cupcake-ek, fagylaltkelyhek, teasütemények, golyók stb. díszítésére
A csokoládéval való munkához kövesse a következő elvet: melegítse a csokoládét 45°C-ra, majd vegye ki a súlyának 2/3-át, és hűtse le 27°C-ra. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládé maradék 1/3-át - folyamatosan keverjük, és amikor a hőmérséklet eléri a 31 °C-ot, kenjük
Lindt Excellence étcsokoládé 70% kakaóval. Kakaó szárazanyag tartalma az étcsokoládéban legalább 70%
Tükörmáz, amely nem olvad, mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 30% kakaóport tartalmaz. Óvatosan temperálja a cukormázat vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 °C-on. Öntse a desszert közepére, és kenje el, hogy sima, fényes felületet kapjon. A
100% kakaótartalmú gluténmentes étcsokoládé Összetevők: kakaómassza* *Ökológiai gazdaságból Allergének: Nyomokban tejet, szezámmagot, szóját és dióféléket tartalmazhat. Kakaó szárazanyag tartalom legalább 100%. Származási hely: Spanolyország
Étcsokoládé. Összetevők: BELGIAN DARK ÉTCSOKOLÁDÉ 72%:Kakaó-szárazanyag:legalább 72%, cukor, kakaó massza, kakaóvaj, vajolaj tej, emulgeálószer szójalecitin. Glutént és mogyorót tartalmazhat
Táblás bió étcsokoládé mandulás-cseresznyés
Torras étcsokoládé kakaóbabtörettel, hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel Összetevők: édesítőszer: maltitol, kakaómassza, kakaóvaj, kakóbabtöret (6%), inulin, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: napraforgó-lecitin, természetes aroma: vanília. Túlzott fogyasztása
Szerencsi PALEOBON Étcsokoládé - természetes édesítőszerekkel. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
Táblás bió étcsokoládé 72% kakaóbab tartalommal sós
A LINDT EXCELLENCE 85% kakaótartalmú étcsokoládé határozott karakterrel rendelkezik. Elsőre kissé kesernyés és száraz, de a kakaóvaj lágyságának köszönhetően kiegyensúlyozott ízt kapunk. A figyelmes kóstoló könnyen felfedezheti benne a szárított gyümölcs, a medvecukor, a
Torras epres étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel Összetevők: édesítőszer: maltitol, kakaómassza, kakóvaj, alacsony zsírtartalmú kakaópor, inulin, liofilizált eper (2%), emulgeálószer: napraforgó lecitin, természetes aromák: eper és vanília. Hozzáadott
Torras almás étcsokoládé A Torras almás étcsokoládé egy gluténmentes édesség, mely hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel készül. A termék diabetikus és gluténmentes étrendbe beilleszthető. Kiszerelés: 75g Kakaó szárazanyag tartalom: legalább 50%. Összetevők: