Eredeti fehér fekete melegítő együttes

Eredeti fehér fekete melegítő együttes

Eredeti fehér fekete melegítő együttes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 530 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Eredeti fehér fekete melegítő együttes - termékleírás

Egyedi fehér-fekete együttes. A felső része mindennapi viseletre alkalmas póló, érdekes zsebfedős zsebbel és fekete zsinórral. Puha, finom tapintású szövetből készült. Kerek nyakkivágással. Testhez simuló fazon, rövid ujjakkal. Csípőig érő hossz. Az alsó része kék, modern melegítő jogger hatású. Minőségi anyagból. Szűkített szárú, kényelmes hétköznapi nadrág a lezsér stílus kedvelőinek. A derék része gumírozott, zsinórbehúzással. Két oldalsó zsebbel rendelkezik. A lábszár érdkes zsebekkel díszítve comb…

Termék Eredeti fehér fekete melegítő együttes termékcsoporthoz tartozik Fehér pólók, a márkához tartozik Dstreet, LegyFerfi, mérete az L, M, S, XL, a színes változat fehér, fekete, az e-shopban megtalálod Legyferfi.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Eredeti pólók a márkától Dstreet, LegyFerfi, méretben készül L, M, S, XL, a színes változat fehér, fekete, boltban megtalálod Legyferfi.hu.

Eredeti fehér fekete melegítő együttes - termék paraméterei

SzínFekete;Fehér
Distribuce
VeľkosťL;M;S;XL
MéretL;M;S;XL
Kategóriapólók, Fehér pólók, Melegítő, Eredeti pólók
MárkaDstreet, LegyFerfi
MéretL, M, S, XL
Színfehér, fekete
E-shopLegyferfi.hu

Eredeti fehér fekete melegítő együttes - ár és elérhetőség előzményei

Eredeti fehér fekete melegítő együttes - egyéb érdekes termékek

Eredeti fehér fekete melegítő együttes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?