Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica

Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica

Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 430 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica - termékleírás

Emésztési problémái vannak? Puffadásban szenved gyomorégésben, gyomorhurut, hányinger vagy hasi fájdalomban? Természetes megoldást keres, amely segíthet javítani emésztőrendszerének működését és megszabadulni a kellemetlen tünetektől? Akkor Önnek szól egyedülálló emésztéstámogató készletünk, amely két kivételes terméket tartalmaz: a Masticha probiotikumokat és prebiotikumokat, valamint a Helicobacter tesztet.

Ezt a különleges készletet azért hoztuk létre, hogy otthon, még az orvos felkeresése előtt segítsünk Önnek azonosítani emésztési problémái okát. Az egyik leggyakoribb ok a Helicobacter pylori, amely általában a gyomorban található, és nem okoz problémát, amíg túl nem nő. Ekkor gyengíti a gyomor természetes védekezőképességét, és gyulladást, fertőzéseket és egyéb egészségügyi problémákat okozhat.

Ezzel a termékkészlettel az alkalmazástól számított 10 percen belül megállapíthatja a Helicobacter pylori kóros jelenlétét.

Miért érdemes megvásárolni az emésztést támogató készletet?

Emésztéstámogató készletünk természetes, biztonságos és hatékony. A masticha, probiotikumok, prebiotikumok és rostok erejét hasznosítja, amelyeknek a szervezetre gyakorolt hatását különböző tudományos vizsgálatok bizonyítják.

A mellékelt helicobacter teszt nagyon gyorsan és egyszerűen használható. A teszteredményt 10 percen belül megkapja.

Az emésztést támogató készlet olyan bevált termékeket tartalmaz, amelyek az alábbikban segítenek:

  • kimutatja a Helicobacter pylori jelenlétét
  • a gyomor és a belek nyálkahártyájának védelme
  • támogassa a bélflóra egyensúlyát
  • javítja az immunitást
  • megelőzni az emésztési problémákat

Masticha probiotikumok és prebiotikumok egy természetes étrend-kiegészítő, amely két hatóanyag - a masticha por és inulin - egyedülálló kombinációját tartalmazza. Emellett természetes Lactospore probiotikumokkal van dúsítva, hogy harmonizálja az emésztést és segítsen helyreállítani a megzavart bélmikrobiomot. A maszticha egy természetes gyanta, amelyet a Pistacia lentiscus fából vonnak ki, amely csak a görög Chios szigetén nő. Erőteljes gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a gyomor és a belek bélbolyhát a károsodástól. Probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, amelyek támogatják a bélflóra egyensúlyát és javítják az immunitást. A prebiotikumok nem emészthető rostok, amelyek táplálékul szolgálnak a probiotikumok számára, és serkentik növekedésüket és aktivitásukat.

A Masticha probiotikumok és prebiotikumok segít a különböző emésztési problémákon, mint pl:

- emésztési zavarok- puffadás - gyomorégés- gyomorhurut- gyomorfekély- irritábilis bél szindróma- Helicobacter pylori fertőzés

A maszticha port kapszula formára dolgozzák fel, így pontos adagolású és kényelmesen bevehető. A Masticha probiotikus és prebiotikus kapszula vegán termék.

Ajánlott adagolás .

Az egyes hatóanyagok tartalma 1 kapszulában:

Hatóanyag

1 kapszula

Ajánlott napi adag (%)

Mastich por ( Pistacia lentiscus Var. Chia)

168 mg

Nincs meghatározva

Inulin - rost cikóriagyökérből(Cichorium intybus)

112 mg

Nincs meghatározva

Lactospore 6M probiotikumok (Bacillus Coagulans 1205-LactoSpore 6 BLN)

70 mg

Nincs meghatározva

 

Egészségügyi figyelmeztetések: Ne lépje túl az előírt ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítő nem használható étrend-helyetesítésére. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja, ha egyénileg intoleráns vagy túlérzékeny bármelyik összetevőre. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára.

Tárolás: Ne tegye ki fagynak vagy nedvességnek.

A csomagolás tartalma/térfogata: 90 kapszula.

Származási ország: EU/Szlovákiában készült


 

Helicobacter-teszt- egy egyszerű és gyors teszt a Helicobacter pylori baktérium jelenlétére a székletben. Ezt a baktériumot tartják a gyomorhurut, a gyomorfekély és a gyomorrák egyes típusainak fő okozójának. A Helicobacter pylori a világ népességének mintegy felét fertőzi, de csak néhány embernél okoz problémát. A leggyakoribb tünetek a hasi fájdalom, gyomorégés, étvágytalanság, hányinger és hányás.

Helicobacter-teszt nagyon pontos és megbízható módja annak, hogy kiderüljön, van-e ez a baktérium indokolatlanul nagy mennyiségben a szervezetében. A vizsgálatot egy speciális, kémiai anyagot tartalmazó tartály segítségével végzik, amelybe székletmintát tesznek. A pontos alkalmazási eljárás: 1. Székletminta vétele

Ideális esetben nem szabad túl nagy székletmintát venni, mivel ez torzított teszteredményt eredményezhet. A vett mintának a lehető legfrissebbnek kell lennie. A begyűjtött minta későbbi vizsgálata esetén a mintát műanyag zacskóban kell tárolni, és alacsonyabb hőmérsékleten kell tárolni.2. A helicobacter-teszt elvégzése

A vizsgálatot szobahőmérsékleten ajánlott elvégezni. Ne nyissa ki a tesztedényt a teszt használata előtt. A tartályban lévő mintát alaposan fel kell rázni, hogy a székletminta összekeveredjen. Ezután törje le a mintatartály fedelének hegyét, és óvatosan cseppentsen 2-3 cseppet a teszter S részére. Várjon 10 percet a teszt kiértékelésére.

3. Kiértékelés

Ha a 10 perces reakcióidő alatt 2 vonal jelenik meg a teszteren, a széklet helicobacter teszt pozitív. Ha csak 1 vonal jelenik meg, a helicobacter-teszt negatív, ha pedig egyetlen vonal sem jelenik meg, a helicobacter-teszt érvénytelen.

Óvatosság a teszt értékelésénél:Ha a teszten akár csak nyomokban is megjelenik egy második vonal (néha halványan látható), a teszt pozitívnak tekinthető. A teszt csak akkor negatív, ha csak egy vonal látható.A helicobacter pylori teszt csak külső használatra szolgál. Ha a teszt eredménye nem egyértelmű, várjon 15 percet, vagy ismételje meg a tesztet. A teszteredményeket más klinikai leletekkel együtt kell értékelni. A teszt során tartsa be a megfelelő higiéniát.

A csomag tartalma: A csomagolási egységben található, a következő összetevőkből áll: 1:

  • 1x fóliacsomagolás tesztpatronokkal és nedvességelnyelővel.
  • 1x használati utasítás
  • 1x mintatartály folyadékkal és a beteg nevét tartalmazó címkével

Tárolás:A helicobacter tesztet szobahőmérsékleten kell tárolni. Tartsa a helicobacter tesztet kisgyermekek számára elérhetetlen helyen.Sajnos a gyógynövénykészítményekre vonatkozó jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy olyan részletes információkat közöljünk, amelyek a gyógynövények egészségügyi vagy terápiás hatásáról adhatnak képet, annak ellenére, hogy a gyógynövényeket már több száz éve használják, és emberek millióinak segítettek. Mi azonban bízunk a józan észben, és felismerjük, hogy a természet ezen ajándékaiban van valami rendkívüli. Nem szeretnénk megfosztani Önt attól a lehetőségtől, hogy a gyógynövényekről nyilvánosan elérhető forrásokból szerezzen információt. Ebben a cikkben ezért összefoglaltuk mindazokat az információkat, amelyeket a termék és hatásainak felfedezésével töltött sok év alatt találtunk.

Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica - termék paraméterei

Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica - ár és elérhetőség előzményei

Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica - egyéb érdekes termékek

Emésztéstámogató készlet: 2x Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS + helicobacter teszt - Herbatica - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?