Életfa lila kristályos antik könyvjelző

Életfa lila kristályos antik könyvjelző

Életfa lila kristályos antik könyvjelző

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Életfa lila kristályos antik könyvjelző - termékleírás

Egy kedves meglepetés Szerettednek vagy Neked!

Antik stílusú, lila színű gyöngyökkel és életfa medállal díszített fém könyvjelző. Kihagyhatatlan ajándék könyvmolyoknak, pedagógusoknak, de meglepheted vele saját magad is! Az olvasás fejleszti a memóriát, a koncentrációs képességet és csodálatos szókinccsel ajándékoz meg. 

Életfa – Az újjászületés szimbóluma: Az égig érő fa története nem ismeretlen számunkra, hiszen óvodásként valamennyien hallottuk az azonos című mesét. A magyar mesevilág egyik nagy klasszikusában szerepel „egy borzasztó nagy fa, amelynek a töve leért a pokolba, a hegye fel az égbe”. Az égig érő fa tulajdonképpen életfa, más néven világfa vagy tetejetlen fa. Élet és halál, örök fejlődés, növekedés és újjászületés, alvilág, evilág és túlvilág jelképe. Az életfa azonban a hétköznapi életben is magával ragadó szimbólum, amely arra emlékeztet, hogy mindig képes vagy a fejlődésre. Megvan benned az erő akkor is, ha épp nem úgy érzed. Az életfa, az újjászületés jelképe, biztosít erről a legnehezebb időszakban is.

Mérete: 101,5 mm hosszú; a gyöngyök átmérője 6 mm; az életfa medál mérete 28×23,5×1,5 mm.

Életfa lila kristályos antik könyvjelző - egyéb érdekes termékek

Életfa lila kristályos antik könyvjelző - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?