Egyensúly kvarc ásvány karkötő #1338738

Egyensúly kvarc ásvány karkötő #1338738

Egyensúly kvarc ásvány karkötő #1338738

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 099 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Egyensúly kvarc ásvány karkötő - termékleírás

A kvarc ásvány gyöngyök gumira vannak felfűzve. Amit a kvarcról érdemes tudnod: A kvarc az egyik leggyakoribb ásvány földünkön, de mesterségesen is előállítják (un. autoklávokban növesztik), az 1970-es évektől leginkább ipari célokra (elektronika/okostelefonok, digitális fényképezőgép) stb. Időnként ékszerekben is találkozhatunk velük, elég nehéz megkülönböztetni a természetestől, leginkább a zárványok alapján lehet (un. „morzsa” zárványok) szakember kell hozzá.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Egyensúly kvarc ásvány karkötő #1338738 csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Egyensúly kvarc ásvány karkötő #1338738 termékcsoporthoz tartozik Gyöngy karkötők, a márka gyártja R.M.ékszer Ásvány karkötők, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Egyensúly kvarc ásvány karkötő - termék paraméterei

Egyensúly kvarc ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Egyensúly kvarc ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Egyensúly kvarc ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?