Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy

Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy

Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 48 791 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy - termékleírás

A Dallas egy kollekció individualistáknak, a szafari stílus kedvelőinek, akik szeretik az egzotikus hangulatot és a karakteres bútorokat. Mi különbözteti meg ezt a kollekciót? Jellemzőek a fekete kiegészítők, amelyek a meleg színekkel kombinálva rendkívül eredeti afrikai stílust teremtenek. Szolid kivitelek és szafari ihlette formák. A fekete betétek egyedi, érdekes megjelenést kölcsönöznek. A DALLAS FURNITURE a modernitás kombinációja a szokatlan, egyedi megjelenéssel és a kollekció minden darabjának nagyszerű funkcionalitásával. Az asztal egyszerű kialakítása mindenki számára vonzó lesz, különösen a minimalista bútorok szerelmeseinek. Az asztalon használt gyönyörű keretek nagyszerű kiegészítői, már csak néhány fotel vagy kanapé kell hozzá, hogy gyönyörűen berendezze nappaliját. Kétféle színével könnyedén illeszkedik a mai trendekhez és más helyiségek kialakításához. Az asztal alatti polc feldobja az asztalt, és lehetővé teszi, hogy kiegészítők vagy akár könyvek elhelyezésére is használhassa.

Termék Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy termékcsoporthoz tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy - termék paraméterei

Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy - ár és elérhetőség előzményei

Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy - egyéb érdekes termékek

Dohányzóasztal Dallas D15 csomós tölgy - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?