Design kanapé Taneisha 140 cm zöld

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 188 989 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld - termékleírás

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld A Taneisha design kanapé a skandináv stílus elemeit és otthonosságot visz otthonába. Méretei miatt megfelelő megoldás azoknak, akik helyhiánnyal küzdenek. A huzat zöld változata időtálló, a színe könnyedén kombinálható más bútorokkal. A fa lábak modern bájt kölcsönöznek az összképnek, és garantálják a szilárd pozíciót bármilyen felületen. Így akár a falhoz, akár a szoba közepére helyezi a kanapét, tökéletes társ a kikapcsolódáshoz és a hosszú tévés estékhez, otthona dísze lesz. Ez a 2 személyes kanapé bizonyítja, hogy már csak leülni is lehet egy élmény. Méret: 140cm x 80cm x 71cm (sz x ma x mé)Anyag: könnyen tisztítható szövet (100% poliészter), tömör faLábak anyag: faTöltelék: habSzín: zöld, világosbarna

Ezt a terméket a csoportban találja skandináv stílus, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
Kategóriakanapék, Elemek, skandináv stílus
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld - ár és elérhetőség előzményei

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld - egyéb érdekes termékek

Design kanapé Taneisha 140 cm zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?