Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek  (kiegészítők ékszerek)

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek (kiegészítők ékszerek)

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek  (kiegészítők ékszerek)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 750 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek (kiegészítők ékszerek) - termékleírás

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek Dekor gyöngyök Elegáns gyöngyök egyaránt alkalmasak kicsiknek és nagyoknak, kik éreznek magukban kreatív hajlamot és szívesen ki is használják ezt különböző művészeti technikáknál. Készítsenek egyedülálló ékszerszetteket, melyekkel garantáltan mindenkit elbűvölnek. A gyöngyöket felhasználhatják egyébb díszítő technikáknál, mint pl. scrapbooking vagy cardmaking - őrizzék meg emlékeiket eredeti fotóalbumok vagy üdvözlőlapok formájában. A gyöngyökkel frissítsék fel esküvői dekorációjukat és használják fel ékszerek készítésére.A gyöngyök alsó részén ragasztó található, aminek köszönhetően könnyen felragaszthatók bármilyen felületre.A készlet 100 db gyöngyöt tartalmaz.A gyöngyök méretei: 5 mm.Elérhető színek: piszkosfehér, csontszín, bézs.

Termék Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek (kiegészítők ékszerek) termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel DP Craft, boltban megtalálod Kreativhaz.hu.

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek (kiegészítők ékszerek) - termék paraméterei

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek (kiegészítők ékszerek) - ár és elérhetőség előzményei

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek (kiegészítők ékszerek) - egyéb érdekes termékek

Dekor gyöngyök 5 mm 100 db / különböző színek (kiegészítők ékszerek) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?