DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek ()

DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek ()

DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek ()

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek () - termékleírás

Színskála Válaszd ki akedvenc színedet a színksálából DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek ARMERINA porcelánfestő filcek Magasfényűek, vízbázisúak kiváló fedőképességgel. Alkalmasak porcelán, kerámia, csempe és üveg festésére. Használhatóak iskolákban és szabadidőben egyaránt. Ideálisak minden festési technikához (vázlat készítés, sablonok használata és más). Fényállóak és jól szétkenhetőek. Vízállóak és ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. A festett tárgyak száradás után 48 órával moshatóak, akár automata mosogatógépben is. Nem érintkezhetnek étellel és itallal. Jellemzők: 14 árnyalatú filc víz- és karcálló alapnak használható minden szilárd, zsírtól és portól mentes anyag a színek egymással keverhetőek és egymásra festhetőek ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben ellenállóak napfénnyel szemben az összes technikához ajánlott A vevők ezeket a termékeket is vásárolták

DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek () - termék paraméterei

DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek () - ár és elérhetőség előzményei

DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek () - egyéb érdekes termékek

DARWI ARMERINA égetés nélküli porcelánfestő filc 2 mm / 6 ml - különböző színek () - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?