Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat

Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat

Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat - termékleírás

Sikkes és kényelmes kiegészítő a legkisebb kutyák számára is: a Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kényelmes viselet a négylábú barát számára, és hozzájárul a nagyobb biztonsághoz a közös kirándulások során. Ez a bebújós mellhám könnyen feladható és levehető. Kedvence csak belelép a hámba a mellső lábaival, Ön pedig hátul egy mozdulattal összezárja – kész is! A időtlenül elegáns fekete színű Curli Vest Clasp Air-Mesh hám felső része könnyű és légáteresztő hálós anyagból készült. A hám cikk-cakk öltésekkel varrott és keresztezett nylonpántjai biztosítják az optimális húzóerőeloszlást és a nyomáscsökkentést. Mérete állítható, és tépőzárral könnyen a kutya testére igazítható. A fényvisszaverő elemek növelik a láthatóságot rossz időben és sötétben. Praktikus: ez a bebújós hám innovatív gyorscsattal készült, amely lehetővé teszi a póráz egy kézzel történő rögzítését. A fekete Curli Vest Clasp Air-Mesh hám jellemzői: Kényelmes belelépős hám kistestű kutyáknak Innovatív gyorscsattal: halkan záródik, a póráz egy kézzel rögzíthető hozzá, polioximetilénből készült Kellemes anyag: könnyű, rugalmas és légáteresztő hálós szövet Gyors és könnyen a kutyára adható: csak bele kell lépni a mellső lábakkal, a hátrészen zárható Tökéletesített húzóerőelosztás: a cikk-cakk öltések és a keresztezett nylonpántok révén optimális nyomáscsökkentést biztosít Állítható méret: tépőzárral a kutya egyedi testalkatához igazítható Fényvisszaverő elemekkel: jobb láthatóság és biztonság a sötétben Nincsenek nyomáspontok: az alábélelt csat nem érintkezik közvetlenül a kutya testével Hűsítő hatás: a használat előtt hideg vízbe mártott hám kellemesen hűsíti a kutyát a forró nyári napokon DogFinder azonosító: online regisztrálható sorozatszám; ingyenes szolgáltatás az elveszett kutyák könnyebb megtalálása érdekében Hám típusa: belelépős mellhám Anyag: Szövet: poliészter Tépőzár: nylon Pántok: polipropilén Csat: POM (polioximetilén) Szín: fekete Zártípus: tépőzár és összenyomható gyorscsat Ápolási útmutató: mosógépben 30 °C-on mosható, ne használjon öblítőszert, ne szárítsa szárítógépben, mosáskor zárja be a tépőzárakat Mérettáblázat: Méret Mellkaskörfogat A kutya súlya A hám önsúlya 3XS 26,7 - 30,1 cm 1,5 - 3 kg 33 g 2XS 30,2 - 33,8 cm 2 - 4 kg 37 g XS 33,9 - 38,2 cm 3 - 5 kg 42 g S 38,3 - 43,3 cm 4 - 7 kg 48 g M 43,4 - 49 cm 6 - 9 kg 60 g L 49,1 - 55,4 cm 8 - 13 kg 70 g

Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat - termék paraméterei

KategóriaVésők

Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat - ár és elérhetőség előzményei

Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat - egyéb érdekes termékek

Curli Vest Clasp Air-Mesh hám kutyáknak, fekete, 43,4 - 49 cm mellkaskörfogat - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?