Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní

Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní

Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 150 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní - termékleírás

Cukros díszítés - különböző formák, a szívektől a golyókon át a mimózákig. Csomagolva 50 g. Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g Bemutatunk egy egyedülálló dekorációs keveréket, amely bármilyen desszertet műalkotássá varázsol! Ha édes ünnepséget tervezel, ezek az ehető dekorációk szívek, golyók és mimózagolyók formájában megvalósíthatóvá teszik azt! Díszítse tortáit, cupcake-eit vagy bármilyen más édes finomságot ezzel a gyönyörű, lila és rózsaszín árnyalatú szívekből, golyókból és mimózákból álló keverékkel. Minden egyes darabot szeretettel készítettünk, hogy kreációidnak jellegzetes és egyedi jelleget kölcsönözzünk. Kulcsfontosságú jellemzők Csomagolás: 50 gramm Színek: Lila, rózsaszín Formák: szív, golyó, mimóza Felhasználás: Torták, sütemények, cupcake-ek, cupcake-ek, sütemények Ehető: Igen Tárolás: Szárazan és hűvösen tartandó Ideális bármilyen alkalomra Akár Valentin-napot, akár évfordulót, esküvőt vagy születésnapot ünnepel, ez a díszítőkeverék segít egy csipetnyi romantikát és eleganciát adni minden eseménynek. Ha bármilyen további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Azért vagyunk itt, hogy az Ön sütési élményét a lehető legjobbá tegyük. Rendeljen most, és tegye csodálatosan édessé a napját!

Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní - termék paraméterei

KategóriaKeverők, Cukor

Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní - ár és elérhetőség előzményei

Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní - egyéb érdekes termékek

Cukros dekorációs keverék Szívek, gömbök és mimózák - Lila és rózsaszín - 50 g - Ostatní - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?